Teplovzdušný multifunkčný gril Sogo SS-10130

Multifunkčný teplovzdušný gril 4v1 spája funkcie teplovzdušnej fritézy, rúry a panvice. Sogo SS-10130 ponúka kapacitu 4 litre, 8 prednastavených programov , časovač až na 120 minút a termostat od 50 do 230 °C.

Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…
Vypredané
Kód: 22684
Značka: Sogo
€270,90
Kategória: Najlacnejšie elektrické grily
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 7 kg
Položka bola vypredaná…

S   kontaktným grilom SOGO SS-10130   budete môcť v kuchyni doslova kúzliť. Jeden prístroj totiž zastane funkciu grilu, fritézy, sušičky ovocia alebo kompaktnej rúry. Pracuje s   príkonom 1 700 W   a umožní vám navoliť si   časovač   s funkciou   automatického vypnutia . Pomocou digitálneho displeja si môžete vybrať z   ôsmich automatických programov   na jednoduchú a rýchlu prípravu zvolených pokrmov.

Gril s   360° cirkuláciou vzduchu   pripravuje jedlo rovnomerne, aby nedochádzalo k pripečeniu okrajov. Kapacita   4 litre   postačí na prípravu obeda pre celú rodinu.

Kľúčové vlastnosti:

  • 360° cirkulácia vzduchu   pre rovnomerné grilovanie
  • Vysoký výkon   zaistí rýchlu prípravu jedál
  • Vyberte si z bohatej ponuky   8 automatických programov
  • Prehľadné navolenie nastavenia na   digitálnom displeji
  • Poslúži tiež ako   fritéza, sušička ovocia   alebo   pekáreň
  • Kontaktný gril vám pripraví lahodné a zdravé pokrmy každý deň.

360° rýchla cirkulácia vzduchu

Okrem grilovania vám prístroj poslúži aj na pečenie a varenie. Na to používa technológiu rýchlej cirkulácie vzduchu 360°, ktorá rovnomerne rozvádza teplý vzduch po celom interiéri spotrebiča. Môžete sa preto spoľahnúť, že sa jedlo upečie rovnomerne, aby nehrozilo, že časť bude vysušená a na druhom konci bude mäso nedopečené.

Šetrný k prostrediu

Mäso, ryby, hamburgery a ďalšie grilované lahôdky si zachovajú autentickú vôňu a chuť grilovaných pokrmov bez toho, aby ste prevádzkou grilu zaťažovali životné prostredie. Prístroj je veľmi ekologický, počas jeho prevádzky nevzniká žiadny dym, ktorý by mohol mať negatívny vplyv na faunu a flóru v okolí.

Digitálny displej

V prednej časti spotrebiča sa nachádza prehľadný digitálny panel s displejom. Tu si môžete pomocou dotykového ovládania navoliť požadovaný program. V prípade grilovania máte k dispozícii štyri predvoľby na tepelnú úpravu mäsa, aby si zachovalo maximum živín a chuti.

Kompaktný design

Napriek bohatej ponuke funkcií si gril zachováva kompaktné rozmery a nízku hmotnosť. Môžete ho ľahko prenášať, kamkoľvek potrebujete, aby ste s ním pripravili obed pre celú rodinu ľahko a rýchlo.

Bohaté príslušenstvo

Spolu s grilom dostanete v balení aj bohatú sadu príslušenstva, ktorá vám prípravu pokrmov ešte uľahčí. Nechýba tu grilovací rošt, kôš na vyprážanie, plech na pečenie, forma na pizzu a koláče alebo kefu na čistenie. Okrem toho získate aj kuchárku, ktorá vás inšpiruje k vyskúšaniu nových lahodných receptov.

Technické parametre

Príkon 1700 W
Vyberateľný rošt / doska Áno
Rozmer dosiek cm
Farba čierna

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: