ABC Sklopný gril Barell BBQ 99907

Kvalitný pojazdný gril z ocele, medzi ktorého prednosti patria skladacie odkladacie priestory, odklopné veko, teplomer, spodná polička na odkladanie a najnižšia cena v danom segmente na trhu! Jedná sa o najlacnejší gril tohto typu, kedy máme aj veľmi prijateľné ceny dopravy.

Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…
Vypredané
Kód: 21926
Značka: ABC
€112,90
Kategória: Najlacnejšie grily
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 19.5 kg
Výrobca: ABC
Druh grilu: zahradní
Typ grilu: na dřevěné uhlí
Rošt: chromovaný
Veľkosť grilovacej plochy: 2520 cm2
Hmotnosť: 20 kg
Odkladacia plocha: ano
Odklápací kryt: ano
Pojazdné: ano
Záhradný: ano
Položka bola vypredaná…

Veľmi pekný, reprezentatívny pojazdný gril v tvare suda, ktorý sa radí do kategórie tzv. "barelových" grilov. Ich výhoda spočíva práve v jednoduchom, ale dômyselnom tvare ohniska, vďaka ktorému nie sú pokrmy nikdy vysušené, ale vždy šťavnaté a to vďaka ľahkému komínovému efektu, ktorý vo vnútri roztáča horúci vzduch. Tento gril sa nestratí na žiadnej oslave a susedia Vám ho budú závistivo očumovať spoza plotu.

ABC Gril Barell BBQ 99907 1

Najväčšia výhoda? Sklopné poličky

Napokon! Nakoniec to niekto na gril vymyslel. Odkladacie poličky sú fajn, ale ruku na srdce. Keď sa snažíte ohromiť osadenstvo svojim grilovacím umením, niekedy môžu prekážať. Čo po pár pivách, však? Našťastie bystrí inžinieri vymysleli na gril dômyselný a jednoduchý mechanizmus, vďaka ktorému buď jednu alebo obe odkladacie poličky sklopíte. Túto vychytávku oceníte nielen pri obrátení mäsa, jeho vybratí, ale aj dobe, keď na terase, balkóne či pergole negrilujete a potrebujete, aby gril zabral čo najmenej miesta. Sklopené poličky môžete mať aj v kôlni či garáži, keď sa gril odoberie na zimný spánok.

ABC Gril Barell BBQ 99907 3

Sused s Vami nebude hovoriť

Tak si to pekne zhrňme. Gril z kvalitných materiálov, najmä ušľachtilej ocele, ktorá je opatrená kvalitnou práškovou farbou, ktorá je odolná vysokým teplotám. Ďalej je gril vybavený teplomerom, kolieskami pre lepšiu manipuláciu, spodnou odkladacou poličkou, dvoma sklopnými hornými poličkami, odklápacím vekom, dvojicou chrómovaných grilovacích roštov av neposlednom rade spodným popolníkom pre ľahké čistenie a dvojicou nastaviteľných prívodov vzduchu. Tento gril je primárne určený na západné trhy, ale pretože sme šikovní, môžeme Vám ho ponúknuť aj my, ako jediní v SR a ČR a to za najnižšiu možnú cenu. Už si tiež v duchu predstavujete suseda ako bledne závisťou?

Kompaktný, výkonný a šikovný krásavec

ABC Gril Barell BBQ 99907 4

 - Silná a odolná oceľová konštrukcia

- S robustnými kolieskami pre ľahký presun

- Plné rozmery (nesklopený): výška: 94 cm, šírka: 114 cm, hĺbka: 75 cm

- Skladacie predné a bočné police

- Ohrievací rošt: 67 x 16,5 cm

- Grilovací rošt: 70 x 35,5 cm

- Pracovná výška (výška varenia): 81 cm

- Vrátane lapača popola

- Teplomer vo veku

- Základná úložná polica

- Hmotnosť: 20 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: