Mixér 3v1 Tefal HB 641138

Ručný mixér TEFAL Optichef - optimálna konzistencia, optimálny výkon. Navyše s nádobou na kosenie as nádobou na šľahanie. Zaobstarajte si kvalitný a značkový mixér za cenu mixéra z marketu. Len u nás za najnižšiu cenu a na okamžité odoslanie.

Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…
Vypredané
Kód: 20565
Značka: Tefal
€39,90
Kategória: Najlacnejšie mixéry a šľahače
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 1.1 kg
Typ mixéra: tyčové
Príkon: 800 W
Počet rýchlostí: 10
Objem nádoby: 0,8 l
Hmotnosť: 0,6 kg
Materiál nádoby: plast
Počet otáčok: 25000 min.
Nádoba na mixovanie: ano
Kosenie/krájanie: ano
Šľahanie: ano
Položka bola vypredaná…

S výkonným ručným tyčovým mixérom Optichef dosiahnete ľahko optimálnu konzistenciu pripravovaných pokrmov. Mixér renomovaného výrobcu Tefal s príkonom 800 W je vybavený kovovou mixovacou nohou. Súčasťou výrobku je okrem pohonnej jednotky mixovacia tyč, sekáčik a odmerná nádoba. Praktická sada príslušenstva vám uľahčí prácu pri príprave veľkého množstva pokrmov. Hravo a bez práce tak s mixérom a sekáčikom pripravíte omáčky, krémové polievky, pyré či suroviny na varenie a pečenie. V neposlednom rade zaujme svojim dizajnom, ktorý sa hodí do každej modernej kuchyne.

Skvelý výkon - rýchla príprava
Pri príprave pokrmov máte na výber hneď z 10 úrovní výkonu. Ten môžete jednoducho prispôsobiť vašim preferenciám a štruktúre surovín. Pokiaľ budete chcieť okamžite maximálny výkon, môžete využiť funkciu pulzného spínača. Stlačením jedného jediného tlačidla tak môžete ihneď mixér roztočiť na najvyššie možné otáčky.

Skrytá sila
Motor s príkonom 800 W zaručuje výkon, ktorý hravo zvládne prípravu lahodných omáčok, krémových polievok alebo chutných pyré.

Padne do ruky
Vďaka ergonomickej rukoväti s mäkčeným povrchom a protišmykovou úpravou vám krásne padne do ruky a práca s ním bude hračka.

Pre komfort pri varení
Praktickou vlastnosťou je ochrana proti vystreknutiu. Špeciálny tvar zvonu a noža uľahčí mixovanie a komfort pri práci s prístrojom. Vaša kuchynská linka tak zostane stále čistá.

Bohatá výbava
Jednou z hlavných predností tohto modelu je sada príslušenstva, ktorá výrazne rozširuje možnosti mixéra. Okrem mixovacej tyče tu nájdete aj odmernú nádobu s objemom 800 ml. Výmenou mixovacej nohy za sekáčik s nádobou s objemom 500 ml získate pomocníka na spracovanie rôznych ingrediencií ako napríklad byliniek, orechov, cibule atď.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: